أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه. |
إحصائيات المنتدى | ||||||||||||||||||||||||||||||
أفضل الاعضاء هذا الشهر | أخر المشاركات | |||||||||||||||||||||||||||||
| ||
|
الثلاثاء 16 يوليو 2013 - 18:50 | المشاركة رقم: | ||||||||||||
مشرفة
| موضوع: صيادية السمك صيادية السمك صيادية السمك المقادير : اى نوع سمك تفضلية 2كوب ارز بسمتى (او مصرى) بصلة كبيرة مقطعة شرايح معلقتين صلصة طماطم ملح وكمون ورشة فلفل اسود للتبيل السمك: ملح وكمون ولمون وفص توم مفروم الطريقة : نغس السمك كويس ونضفة ونقطعة ونتبلة ونتركة جانبا فى طاسة هنحمر البصل مع شوية زيت لغاية ما لونة يبقى بنى خالص ونضيف عليها التوايل والصلصة ونقلبها كويس وبعدين نحطها فى الخلاط ونضرب كويس لغاية ما تنعم خااااااااالص فى حلة هنحط البصل ورؤس السمك المغسولة كويس جدا طبعا وماية ونظبط الملح ونسبها على نار متوسطة لغاية ما تستوى رؤس السمك فى الوقت دة هنحمر السمك بالطريقة العادية خالص اول لما الرؤس تستوى هنصفيها من الماية ونضيف الرز ونرص السمك فوق الرز ونسيبة يستوى بالطريقة العادية ونحمر بصلة صغيرة ونحطها على الوش من غير ما نقلبة عند التقديم هنحط الرز فى الطبق وعليها السمك والرؤس وتزين وتقدم بالهنا ملحوظة : لو هتستخدمى رز بسمتى كوب الرز بياخد 2 كوب ماء لو هتستخدمى مصري الكوب بياخد كوب ماء . [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
| ||||||||||||
الإشارات المرجعية |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17) | |
|