الرئيسيةالمنشوراتأحدث الصوردخولالتسجيل


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


كل ما يتعلق بمدينة بريكة
 
إحصائيات المنتدى
أفضل الاعضاء هذا الشهر
أخر المشاركات
المواضيع الأكثر نشاطا
a7medvirus صدور كروشي مودال 2013 - 261 المساهمات&a7medvirus همــسة اليــوم لمــن تهــديها - 255 المساهمات&a7medvirus طبــــاشير ملــــونة ( نكتب بهــــا على جــــدار الزمـــــن ) ؛؛ - 229 المساهمات&a7medvirus كل يوم حكمة - 221 المساهمات&a7medvirus اكبر مجموعة بساطات موجودة في النت - 194 المساهمات&a7medvirus اتـــرك لك بصمه هنــــا..[ايه..حديث .. دعــاء] - 176 المساهمات&a7medvirus صباحكم ورد وفل - 166 المساهمات&a7medvirus مجلة samira maison 03 - 112 المساهمات&a7medvirus التحميل من اكونتات البريميوم (Hotfile, Fileserve, Rapidshare, Duckload, Depositfiles... .) - 110 المساهمات&a7medvirus دليل الهاتف بريكة نت - 108 المساهمات&



شاطر

صيادية السمك Emptyالثلاثاء 16 يوليو 2013 - 18:50
المشاركة رقم:
مشرفة
مشرفة

ام منذر

إحصائية العضو

الجنس : انثى
عدد الرسائل عدد الرسائل : 11153
العمر : 44
العمل/الترفيه : ربة بيت
نقاط : 42064
تاريخ التسجيل : 17/01/2012
السٌّمعَة : 275
مُساهمةموضوع: صيادية السمك


صيادية السمك


صيادية السمك


المقادير :
اى نوع سمك تفضلية
2كوب ارز بسمتى (او مصرى)
بصلة كبيرة مقطعة شرايح
معلقتين صلصة طماطم
ملح وكمون ورشة فلفل اسود

للتبيل السمك:
ملح وكمون ولمون وفص توم مفروم

الطريقة :
نغس السمك كويس ونضفة ونقطعة ونتبلة ونتركة جانبا

فى طاسة هنحمر البصل مع شوية زيت لغاية ما لونة يبقى بنى خالص ونضيف عليها التوايل والصلصة ونقلبها كويس
وبعدين نحطها فى الخلاط ونضرب كويس لغاية ما تنعم خااااااااالص

فى حلة هنحط البصل ورؤس السمك المغسولة كويس جدا طبعا وماية ونظبط الملح ونسبها على نار متوسطة لغاية ما تستوى رؤس السمك

فى الوقت دة هنحمر السمك بالطريقة العادية خالص

اول لما الرؤس تستوى هنصفيها من الماية ونضيف الرز ونرص السمك فوق الرز ونسيبة يستوى بالطريقة العادية ونحمر بصلة صغيرة ونحطها على الوش من غير ما نقلبة

عند التقديم هنحط الرز فى الطبق وعليها السمك والرؤس وتزين وتقدم بالهنا

ملحوظة :
لو هتستخدمى رز بسمتى كوب الرز بياخد 2 كوب ماء
لو هتستخدمى مصري الكوب بياخد كوب ماء
.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
صيادية السمك 4267432_max




توقيع : ام منذر





صيادية السمك Emptyالثلاثاء 16 يوليو 2013 - 19:43
المشاركة رقم:
عضو ملكي
عضو ملكي

safaaa

إحصائية العضو

الجنس : انثى
عدد الرسائل عدد الرسائل : 13017
العمر : 19
العمل/الترفيه :
نقاط : 39917
تاريخ التسجيل : 10/05/2012
السٌّمعَة : 104
مُساهمةموضوع: رد: صيادية السمك


صيادية السمك


يسلمو




توقيع : safaaa





صيادية السمك Emptyالأربعاء 17 يوليو 2013 - 12:53
المشاركة رقم:
مشرفة
مشرفة

ام منذر

إحصائية العضو

الجنس : انثى
عدد الرسائل عدد الرسائل : 11153
العمر : 44
العمل/الترفيه : ربة بيت
نقاط : 42064
تاريخ التسجيل : 17/01/2012
السٌّمعَة : 275
مُساهمةموضوع: رد: صيادية السمك


صيادية السمك


ويسلمو على المرور




توقيع : ام منذر








الــرد الســـريـع
..



الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17)



صيادية السمك Collapse_theadتعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة